Inclusief werk

atelierwerking.jpg

Inclusief werk

Voorbije jaren merkten we dat kleine attenties en relatiegeschenken (doopsuiker, pensioenfeest, nieuwsjaarsattenties voor werknemers,...) in onze zelfgemaakte verpakkingen gesmaakt werden, óók in grote oplages. Daarom willen we nog méér uitpakken met 'het inpakken'.

 

Cliënten van Voluit! hebben in dit sociale werk-project een volwaardige rol, in samenwerking met winkel-vrijwilligers: creatieve verpakkingen maken, pakketjes samenstellen, inpakken én leveren. Een faire én klantvriendelijke service, met werkgelegenheid als opportuniteit: een win-win-verhaal, zoals inclusie moet zijn!


IMG_0879.JPG

Winkel met koffiehoek

proeven en ontmoeten !

Het Wereld-Atelier is meer dan een winkel. Het is een plaats waar veel werk wordt verzet, maar het wordt nu ook een plaats om tot rust te komen. Een lekkere Fairtrade koffie of thee (of een sapje!) met een koekje, een stukje chocolade, wat wil je meer?

Je krijgt er de vriendelijke bediening van de cliënten of de vrijwilligers gratis bij. 

En met plezier staan we voor u klaar om uitleg te geven over de Wereld-producten en/of de Atelier werking!


Leveringen aan huis

Samen de bestelling verpakt.  En nu samen leveren !

Wij leveren aan huis, en waar het kan met de ecologische duo-bakfiets.
Wij doen dit snel, én voor iedereen: zowel bedrijven, horecazaken, verenigingen, scholen, iemand die moeilijk (of niet) naar de winkel kan komen ... allen kunnen ze rekenen op ons voor grote of kleine leveringen.

We zetten onze cliënten met een beperking aan het stuur, en op die manier genieten zij ook van een zinvolle (sociale) tewerkstelling.

creatief recycleren.png

Creatief-recycleren

In het Wereld-Atelier denken we aan het totale plaatje. De manier van produceren, de smaak, de oorsprong... het zijn belangrijke aspecten, maar we geven ook aandacht aan de verpakking. De cliënten van Voluit! worden betrokken bij het maken van originele, ecologische en prachtige verpakkingsmaterialen. Denk hierbij aan de kleurrijke geschenkdozen die gemaakt worden van chocolade- en fruitsap-labels.

 Ook de etalage wordt volledig door cliënten gecreëerd met gerecycleerde materialen. Vind je een etalage zo mooi, dat je ze graag wil lenen of kopen, dit kan in onze winkel! Of heb je een decoratie-vraag voor op je feest, trek ook gerust aan ons mouw! Wij maken het graag voor jou!